Het eerste project van Xyhlo biofinish i.c.m. Europees zachthout is het volledig nieuwe en duurzame zorgcentrum Da Costa in Putten (Gelderland).

In het centrum van Putten is in januari 2016 gestart met de bouw van een nieuw gezondheidscentrum. Dit gebouw biedt in de eerste instantie plaats aan drie huisartsenpraktijken, een fysiotherapiepraktijk en een psychologenpraktijk. Daarnaast vestigen zich een aantal andere zorgverleners in het gebouw zoals een apotheker, thuiszorginstelling, buurtzorg en verschillende praktijken zoals podotherapie, logopedie, diëtist en kraamzorg. Ook komt er een dependance van Ziekenhuis Sint Jansdal in gezondheidscentrum Da Costa.

Het gebouw is ontworpen door Mix architecten en gebouwd door Kreeft aannemerij, beide uit Ede. De gevelbekleding komt van Michon uit Vianen. De gevelbekleding van het gehele gebouw bestaat uit Western Red Cedar balken in combinatie met grenenhout behandeld met Xyhlo biofinish.
Het hout met Xyhlo biofinish is kant en klaar aangeleverd en had hierbij reeds de typerende zwarte kleur. Verwerking van de gevelbekleding geschiedde niet anders dan bij gewone houten gevelbekleding.
Op 10 november 2016 wordt het gezondheidscentrum Da Costa officieel geopend door Prinses Margriet.